Over ons

Deze website is een initiatief van GGZ Oost Brabant. Medewerkers van de afdelingen HR&D (human resources & development) en Communicatie hebben de inhoud met veel plezier voor jou samengesteld, mèt medewerking van talloze collega’s uit de zorg en ondersteunende diensten.

Werk je bij GGZ Oost Brabant en wil je meer weten over mogelijkheden om te blijven groeien? Denk daarbij aan loopbaanbegeleiding, deskundigheidsbevordering, begeleiding bij re-integratie, mobiliteit, flexibele inzet en nog véél meer. Veel informatie vind je op deze site. Wil je meer weten of persoonlijk contact?

Je kunt ook je vraag stellen via de pagina contact. We zorgen ervoor dat jouw vraag bij de juiste mensen belandt.

Werk je buiten GGZ Oost Brabant en heb je vragen over ons duurzame inzetbaarheid-beleid? Stel ook dan je vraag via de pagina contact, we helpen je graag op weg.

hoe pakten zij het aan

‘1% regeling voor verdieping en ontwikkeling’

‘1% regeling voor verdieping en ontwikkeling’

GGZ Oost Brabant reserveert ieder jaar één procent van de totale omzet om terug te geven aan de zorgteams; om verdieping en ontwikkeling te stimuleren en ruimte te creëren. “We zijn hier als behandelteam erg blij mee, omdat we er ons team en de zorg mee kunnen...

Lees meer