Groepsbegeleider Melissa Miero-Meijer liep een dagje mee bij de afdeling HR&D, hemelsbreed nog geen 250 meter van haar eigen werkplek de Bunthorst op Huize Padua.

Zij reageerde op de oproep om een dagje mee te draaien op een andere werkplek binnen GGZ Oost Brabant, en won een van de Golden Tickets. “Ik zie het als een investering in mezelf, want je kunt altijd van andere afdelingen leren.”

“De ontvangst op de afdeling was super! Jill Pijpers was de hele dag mijn aanspreekpunt en zij had het goed voorbereid.” Melissa nam een kijkje bij verschillende onderdelen van HR&D: de salarisadministratie, recruitment, beroepspraktijkvorming, het servicepunt, verzuim en de functioneel applicatiebeheerders.

“Ik wist niet dat al deze medewerkers in de flat van het hoofdgebouw zitten! Het was leuk om gezichten te leren kennen, want ik heb natuurlijk wel eens collega’s van HR&D aan de lijn, bijvoorbeeld het Centraal Bureau Afroep. Ik leerde meer over ieders taken en het werk dat ze doen. Interessant en leerzaam om dat vanuit hun kant te horen. Er gebeurt veel meer op zo’n afdeling dan ik van tevoren dacht.
Ik vond het heel interessant om een kijkje te nemen in de organisatie. Ik heb wel gemerkt dat ikzelf meer contact met mensen nodig heb, en niet zoveel vanachter de computer en telefoon zou willen werken. Ieder zijn ding toch?  De dag heeft me sowieso meer focus gebracht voor mijn eigen loopbaanontwikkeling. Ik gun eigenlijk iedereen zo’n meeloopdag, je krijgt meer begrip voor elkaar.”