Ik blijf gezond

Of je nu een starter op de arbeidsmarkt bent, ouder van jonge kinderen of van pubers, of in de fase zit van ’50 is het nieuwe 30’: elke leeftijdsfase kent zijn eigen perikelen als het gaat om gezond en lekker in je vel zitten. Je hebt ambities in je loopbaan, bent druk met je kinderen, of maakt je misschien zorgen om je ouders of je veranderende lijf. Het kan je enorm bezighouden.

 Belangrijk is om te kijken wat je er zelf aan kunt doen en op wie (of wat) je een beroep kunt doen.

tips

Tip! Nieuwe energie opdoen? Optimistischer worden? Ruimte creëren voor ontspanning? Je doet het met het Gezond leven platform van VGZ. Je kunt aan de slag met het verbeteren van je leefstijl en je mentale en lichamelijke fitheid. Je vindt er allerlei workshops en apps voor een fitter en opgewekter gevoel.

In je werk kun je stress ervaren door bijvoorbeeld werkdruk, agressief gedrag van cliënten en derden of ongewenst gedrag van collega’s of leidinggevenden. Met de app ‘Zorg voor minder stress’ heb je altijd tientallen tips op zak om jouw stress te verminderen en je werkplezier te vergroten.

TIP: Zorg voor minder stress – app

TIP: Zorg voor minder stress – app

Dowload de app "Zorg voor minder stress" In je werk kun je stress ervaren door bijvoorbeeld werkdruk, agressief gedrag van cliënten en derden of ongewenst gedrag van collega’s of leidinggevenden. Met de app ‘Zorg voor minder stress’ heb je altijd tientallen tips op...

Lees meer
TIP: gezond leven platform

TIP: gezond leven platform

Nieuwe energie opdoen? Optimistischer worden? Ruimte creëren voor ontspanning? Je doet het met het Gezond leven platform van VGZ. Op het Gezond Leven platform kun je aan de slag met het verbeteren van je leefstijl en je mentale en lichamelijke fitheid. Je vindt er...

Lees meer