Sitemap

Deze website is een initiatief van GGZ Oost Brabant. De site staat vol tips en inspirerende verhalen om te blijven groeien. In onderstaand overzicht lees je wat je hier kunt vinden. Mis je informatie op een bepaald onderwerp? Mail ons dan, op aandeknoppen@ggzoostbrabant.nl!

Deze website is grofweg verdeeld in drie onderdelen, die zijn afgestemd op de fase waarin medewerkers zich kunnen bevinden: 

  • ik onderzoek wat mijn wensen en mogelijkheden zijn
  • ik groei, door mezelf als mens, professional of met mijn team te ontwikkelen
  • ik kies, bijvoorbeeld voor een nieuwe rol of andere baan

​Ik onderzoek
Toe aan ‘iets anders’? Op zoek naar nieuwe inspiratie? Het is slim om je onderbuikgevoel te onderzoeken, vóórdat je er echt last van krijgt. Want door om je heen te kijken en in beweging te blijven, houd je je werk leuk en ontdek je vanzelf waar je toekomst ligt. Zo blijf je bovendien aantrekkelijk voor werkgevers, want die willen allemaal flexibele, zelfbewuste mensen. Daar wil je toch bijhoren? Er zijn verschillende manier om je mogelijkheden te onderzoeken:

Ik groei
Er zijn allerlei manieren om te blijven groeien, je hoeft echt niet meteen vier jaar naar school of van baan te veranderen. Kleinere stapjes kunnen net zo’n groot effect hebben. Belangrijk is dat je open blijft staan voor persoonlijke groei en verandering, zodat je kunt meebewegen met veranderingen in je vak. Er zijn verschillende manieren om te groeien:

Ik kies
Soms ontkom je niet aan een drastische verandering in je werk. Misschien ben je toe aan een andere baan, misschien moet je weg. Of misschien schuilt de belangrijkste verandering wel in jezelf. Want door anders in je werk te staan, kun je óók nieuwe mogelijkheden voor jezelf creëren. Waar je ook voor kiest: overal zijn oplossingen voor. Kijk maar: